Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en PSV tegenover elkaar in gedevalueerde topper

Ajax en PSV tegenover elkaar in gedevalueerde topper

2 feb 2020, 05:20

Ajax en PSV staan vanaf 16.45 uur tegenover elkaar voor een gedevalueerde topper in de Johan Cruijff ArenA. Beide clubs hopen een einde te maken aan een serie teleurstellende resultaten.

De landskampioen uit Amsterdam verloor maar liefst drie van de laatste vijf wedstrijden. PSV wacht al zes uitwedstrijden in de eredivisie vergeefs op een zege.

Ajax is nog altijd koploper, maar AZ is na de winst van vrijdag op RKC Waalwijk (4-0) in punten gelijk gekomen. PSV is afgezakt naar de vijfde positie, met 11 punten minder dan Ajax.

Bij Ajax ontbreken nog steeds de geblesseerden Daley Blind, Hakim Ziyech, David Neres en Zakaria Labyad. PSV moet het de rest van het seizoen zonder topscorer Donyell Malen stellen en zag afgelopen week Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur vertrekken. Linksback Ricardo Rodriguez, gehuurd van AC Milan, debuteert mogelijk in de ploeg van interim-trainer Ernest Faber.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.