Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en PSV strijden voor plek in achtste finales Europa League

Ajax en PSV strijden voor plek in achtste finales Europa League

25 feb 2021, 10:18

Ajax en PSV hopen zich donderdag te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. De uitgangspositie van de Amsterdammers is een stuk beter dan die van de Eindhovenaren.

Ajax verdedigt vanaf 18.55 uur in de Johan Cruijff ArenA een voorsprong van 2-1 uit de eerste wedstrijd tegen de Franse koploper Lille. Trainer Erik ten Hag kan niet beschikken over zijn geblesseerde vleugelverdedigers Nousair Mazraoui en Nicolás Tagliafico. Ryan Gravenberch doet wel weer mee. De middenvelder miste vorige week de eerste ontmoeting in Frankrijk wegens een schorsing.

PSV verdedigde vorige week in Griekenland slecht tegen Olympiakos Piraeus en verloor met 4-2 van de Griekse koploper. Het elftal van coach Roger Schmidt zal vanaf 21.00 uur dus sowieso twee keer moeten scoren om kans te houden op een plek bij de laatste zestien clubs. Controlerende middenvelder Ibrahim Sangaré kreeg in Piraeus een gele kaart en is geschorst voor de return. Mohamed Ihattaren keert, nadat hij ziek was geweest, terug in de selectie. Verdediger Olivier Boscagli viel vorige week uit met een hoofdwond. Zijn meespelen is nog onzeker.

PSV en Ajax staan zondag in de Eredivisie tegenover elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.