Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en PSV strijden om handtekening Braziliaanse buitenspeler'

'Ajax en PSV strijden om handtekening Braziliaanse buitenspeler'

31 mrt 2020, 16:10

Ajax en PSV strijden om de handtekening van Pepê, zo meldt GloboEsporte. De nummer één en vier uit de Eredivisie zijn niet de enige clubs die vechten om een handtekening van de Braziliaan. Volgens GloboEsporte zijn meerdere Europese clubs geïnteresseerd in Pepê.

Naast Ajax en PSV staat Pepê naar verluidt ook op het lijstje van Bayern München, Paris Saint-Germain, Benfica, AS Roma, FC Porto, en Real Valladolid. De interesse van Valladolid lijkt misschien wat verrassend maar dat is de club van het Braziliaanse icoon Ronaldo.

Volgens het Braziliaanse medium heeft PSV maximaal 15 miljoen euro over voor de 23-jarige linksbuiten. De vraagprijs van Grêmio ligt echter rond de 20 miljoen euro. Wat Ajax over heeft voor Pepê wordt niet toegelicht door GloboEsporte

Ook lijkt een transfer op korte termijn zeer onwaarschijnlijk. Alle onderhandelingen zijn door de coronacrisis momenteel stopgezet.

PSV heeft momenteel heeft met Mauro Júnior en Luis Felipe twee Brazilianen onder contract staan. De Amsterdammers hebben met David Neres, Danilo Pereira en de onlangs getekende Giovanni drie Brazilianen op de loonlijst staan. Volgend seizoen sluit São Paulo-aanvaller Antony ook nog aan bij De Godenzonen

VIDEO - René waarschuwt Neres: 'Anders word je het lulletje van de klas'

René waarschuwt Neres: 'Anders word je het lulletje van de klas'
1:38
René waarschuwt Neres: 'Anders word je het lulletje van de klas'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.