Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en PSV kunnen Zirkzee voor 15 miljoen euro ophalen'

'Ajax en PSV kunnen Zirkzee voor 15 miljoen euro ophalen'

18 juli 2022, 22:42

Joshua Zirkzee mag voor 15 miljoen euro vertrekken bij Bayern München, zo meldt de Duitse tak van Sky Sports. De spits zal in de komende weken een beslissing maken over zijn toekomst, onder meer Ajax en PSV zouden geïnteresseerd zijn.

Zirkzee zou zelf graag bij 'Der Rerkordmeister' willen blijven maar Bayern ziet momenteel geen perspectief voor de aanvaller in Duitsland. Bayern zou volgens Sky wel een terugkoopoptie willen toevoegen aan de eventuele overeenkomst met een nieuwe club.

Naast Ajax en PSV is er ook interesse uit de Bundesliga voor Zirkzee. VFB Stuttgart zou zich graag willen versterken met de spits, maar het salaris van 2.5 miljoen euro is een groot obstakel voor de Bundesliga-club.

Afgelopen seizoen speelde de 21-jarige aanvaller voor het Belgische Anderlecht. In 32 competitiewedstrijden scoorde Zirkzee 15 goals en gaf hij 8 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.