Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax én PSV jagen op NEC-speler Philippe Sandler’

28 apr 2024, 13:09

Phillipe Sandler heeft zich door zijn goede seizoen bij NEC in de kijker gespeeld van de Nederlandse top. Zowel Ajax als PSV azen op de verdediger, meldt De Telegraaf.

Ajax is volgens de krant op dit moment het meest concreet voor Sandler, waarbij PSV de situatie nauwlettend in de gaten houdt. De Amsterdammers zouden op zoek zijn naar een opbouwend sterke verdediger waarbij Sandler bovenaan de lijst staat. De voetballer kent de speelstijl van Ajax erg goed. Zo maakte hij van 2005 tot 2016 deel uit van de jeugdopleiding bij Ajax. Toen een doorbraak in het eerste elftal uitbleef, verkaste hij naar PEC Zwolle.

Ook PSV is op zoek naar een rechter centrale verdediger, omdat de positie van André Ramalho momenteel niet onomstreden zou zijn.

Sandler heeft nog een contract tot medio 2025 bij NEC. Eerder kwam hij uit voor clubs als Feyenoord, Anderlecht en Manchester City.

Johan Derksen hekelde onlangs in Vandaag Inside het gedrag van NEC-doelman Jasper Cillessen: "Hij gedroeg zich belachelijk en onprofessioneel." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.