Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en PSV gaan deelnemen aan internationaal virtueel toernooi

Ajax en PSV gaan deelnemen aan internationaal virtueel toernooi

10 apr 2020, 11:12

Ajax en PSV gaan deelnemen aan een internationaal virtueel toernooi georganiseerd door Electronic Arts. Aan het toernooi, dat het FIFA 20 Stay and Play Cup heet, toen 20 Europese topclubs mee. Het toernooi begint woensdag en deelnemers zijn onder andere Real Madrid, Liverpool en AS Roma.

"We willen de mondiale voetbalgemeenschap samenbrengen met dit toernooi. Miljoenen fans kunnen zo alsnog de spanning voelen dat hun teams en hun favoriete spelers in competitie zijn. Ook al zitten we allemaal thuis", vertelde Andrew Wilson, topman van EA.

De Stay and Play Cup doneert 1 miljoen dollar voor hulp aan de mensen die het meest te lijden hebben onder de coronacrisis. Alle wedstrijden zijn te volgen op het EA Sports FIFA Twitch-kanaal. De finale is op 19 april.

VIDEO - Vorig seizoen presenteerde Koen Weijland de FIFA E-challenge bij Veronica, wat niet door iedereen gewaardeerd werd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.