Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en Pasveer (40) in gesprek over nieuw contract

25 apr 2024, 10:42

Remko Pasveer is inmiddels veertig jaar oud, maar weet nog van geen ophouden. De doelman van Ajax beschikt over een aflopend contract, maar is volgens Voetbal International met de Amsterdamse club in gesprek over een verlenging.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is Pasveer dus niet van plan om te stoppen. De doelverdediger voelt zich fit en denkt ook volgend seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor Ajax. Ook voelt hij de verantwoordelijkheid om de club er weer bovenop te helpen.

Volgens VI wil Ajax ook langer door met de 40-jarige doelman, en gaan de gesprekken over een nieuw contract de goede kant op. Pasveer kwam in 2021 transfervrij over van Vitesse en kwam sindsdien tot vijftig officiële duels voor Ajax.

Johan Derksen liet zich in het verleden lovend uit over de routinier van Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.