Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Kopenhagen bereiken akkoord over transfersom van aanvaller Daramy'

'Ajax en Kopenhagen bereiken akkoord over transfersom van aanvaller Daramy'

22 aug 2021, 14:37

Ajax en FC Kopenhagen hebben een akkoord bereikt over de transfersom van de 19-jarige aanvaller Mohammed Daramy, melden transferspecialist Fabrizio Romano en De Telegraaf. Het zou gaan om een bedrag van 13 miljoen euro.

Ajax lijkt daarmee Club Brugge af te gaan troeven in de strijd om Daramy. De Belgische topclub had lange tijd de beste papieren, maar de aanvaller wil zelf graag de stap maken naar Amsterdam. Ajax hoopt Daramy voor vijf jaar vast te leggen.

Overmars probeerde lange tijd om Sulemana naar Ajax te halen, maar zag daar uiteindelijk toch vanaf. Steven Bergwijn bleek te duur en Daramy wordt als goed alternatief gezien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.