Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Julian Rijkhoff op hoofdlijnen akkoord'

'Ajax en Julian Rijkhoff op hoofdlijnen akkoord'

31 jan 2024, 10:06

Ajax en Julian Rijkhoff hebben woensdagochtend op hoofdlijnen een akkoord bereikt over een verbintenis voor 4,5 jaar, dat meldt De Telegraaf. Volgens clubwatcher Mike Verweij zit de 19-jarige Rijkhoff nog wel met zijn contract in de wachtkamer.

De raad van commissarissen van Ajax wil namelijk door de inkomende transfer van Jordan Henderson en de aanstaande contractverbetering van Jorrel Hato eerst dat er spelers vertrekken voordat er een speler kan worden aangetrokken. Onder meer Jorge Sanchez (Cruz Azul), Francisco Conceiçao (Porto) en Anass Salah-Eddine (een Italiaanse club) worden in verband gebracht met een vertrek bij de Amsterdammers.

"Gebeurt dat niet, dan is het voor Rijkhoff te hopen dat Michael van Praag, Danny Blind en hun collega’s met hun hand over het hart strijken", aldus de ochtendkrant. Borussia Dortmund verlangt in gespreide betalingen 1,5 miljoen euro voor Rijkhoff. De talentvolle spits staat ook in de belangstelling van andere clubs, maar wil zelf het liefst naar Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.