Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en Groningen ruilen Sierhuis en Cassierra

Ajax en Groningen ruilen Sierhuis en Cassierra

31 dec 2018, 17:24

AMSTERDAM (ANP) - De ene huurling van Ajax maakt bij FC Groningen plaats voor de andere. De Colombiaanse spits Matteo Cassierra keert na een teleurstellend half jaar terug naar de Amsterdamse club waarbij hij nog tot medio 2021 onder contract staat. Kaj Sierhuis gaat juist van Ajax naar FC Groningen.

De noorderlingen huren de 20-jarige spits tot het einde van het volgend seizoen en bedongen tevens een optie tot koop. Sierhuis kan komende zomer een vierjarig contract tekenen bij FC Groningen. ,,Kaj is een zeer interessante spits'', zegt manager technische zaken Ron Jans. ,,Zijn grootste kwaliteit is scoren. Dat heeft hij in de gehele opleiding van Ajax gedaan en nu ook weer bij Jong Ajax.''

Cassierra (21) speelde in de eerste seizoenshelft tien competitiewedstrijden voor het elftal van trainer Danny Buijs. De Colombiaan, vorig seizoen met achttien treffers de topschutter van Jong Ajax in de eerste divisie, maakte slechts één doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.