Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en Gerry Hamstra per direct uit elkaar

Ajax en Gerry Hamstra per direct uit elkaar

3 apr 2023, 11:49

Ajax en Gerry Hamstra gaan per direct uit elkaar. De club uit Amsterdam en de technisch manager hebben maandag een overeenkomst bereikt over contractontbinding, dat meldt de club op haar website.

Hamstra wordt verantwoordelijk gehouden voor het slechte aankoopbeleid en de matige resultaten van de Amsterdammers. De technisch manager had nog een contract tot medio 2024, maar dat is nu ontbonden. Hij heeft maandagochtend op Sportpark De Toekomst afscheid genomen van zijn collega’s.

Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft kort gereageerd op de site van Ajax: "Toen Gerry twee jaar geleden naar Ajax kwam was dat om nauw samen te werken met Marc Overmars en een deel van zijn werk bij de jeugd, Jong Ajax en de scouting over te nemen. Na het vertrek van Marc werd hij samen met Klaas-Jan Huntelaar medeverantwoordelijk voor het technisch management. Wij hebben Gerry aangegeven dat we dat anders gaan organiseren. Wij hebben begrip voor zijn keuze en willen hem bedanken voor zijn inzet." Er gaan geruchten dat Ajax Sven Mislintat binnenkort presenteert als de nieuwe technische man.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.