Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Club America akkoord over Mexicaan Alvarez'

'Ajax en Club America akkoord over Mexicaan Alvarez'

15 juli 2019, 22:10

De Mexicaan Edson Àlavarez (21) lijkt zich op korte termijn aan te sluiten bij het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk. Volgens De Telegraaf heeft Ajax een mondeling akkoord bereikt met Club America voor een bedrag dat rond de 15 miljoen euro ligt. De verdediger die de vervanger moet worden van de vertrekkende Matthijs de Ligt is persoonlijk al rond met Ajax.

De Telegraaf meldt daarnaast dat Ajax veel concurrentie had voor de handtekening van Alvarez. AS Roma, Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace en West Ham United waren serieus geinteresseerd en op de valreep had ook Zenit St. Petersburg zich gemeld met een aardige zak geld. Alvarez wilde zelf het liefst naar Ajax. Het lijkt erop dat met uitgaande toptransfers van De Jong en De Ligt en het succesvolle seizoen in Europa, Ajax in trek is bij jonge, buitenlandse talenten.

De 23-voudig international van Mexico won deze zomer ten koste van Amerika nog de strijd om de Gold Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.