Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Chelsea bereiken akkoord over transfer Ziyech'

'Ajax en Chelsea bereiken akkoord over transfer Ziyech'

12 feb 2020, 15:10

Ajax raakt zijn superster Hakim Ziyech zo goed als zeker kwijt aan Chelsea, zo meldt De Telegraaf. De Londense club zou naar verluidt een mondeling akkoord hebben bereikt over de transfer van de Marokkaans international. De overstap van Amsterdam naar Londen moet aankomende zomer plaatsvinden.

Ook meldt De Telegraaf dat Chelsea-coach Lampard Ziyech deze winter al naar Chelsea wilde halen, dit was voor Ajax echter geen optie. Chelsea zal er nu alles aan doen om de sterspeler van de Amsterdammers in de volgende transferperiode alsnog te kopen. De transfer van Ziyech zou Ajax 45 miljoen euro opleveren. Zolang Ziyech nog geen akkoord heeft met Chelsea kunnen er nog andere kapers op de kust komen, maar op dit moment onderhandelt Ajax alleen met de club uit Londen.

Chelsea maakte dit seizoen in de Champions League ook al kennis met de verfijnde traptechniek van Ziyech. Hij scoorde op Stamford Bridge een fenomenale vrije trap vanuit een onmogelijke hoek. Zie video hieronder.

VIDEO - Wereldgoal Ziyech tegen Chelsea

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.