Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en Borussia Dortmund bereiken akkoord over Sébastien Haller

Ajax en Borussia Dortmund bereiken akkoord over Sébastien Haller

22 juni 2022, 10:00

Ajax en Borussia Dortmund hebben volgens verscheidene media in Duitsland en Nederland een akkoord bereikt over de transfer van Sébastien Haller. De Duitse club zou 31 miljoen euro betalen aan de Amsterdammers. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 35 miljoen euro.

Haller neemt bij Dortmund de plek in van de naar Manchester City vertrokken Erling Haaland. De 28-jarige international van Ivoorkust ondergaat donderdag de medische keuring en ondertekent dan een contract voor vier jaar bij de Duitse nummer 2.

Ajax raakte eerder deze transferperiode verdediger Noussair Mazraoui en middenvelder Ryan Gravenberch kwijt aan Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.