Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en Bayern München spelen om groepswinst

Ajax en Bayern München spelen om groepswinst

12 dec 2018, 06:48

AMSTERDAM (ANP) - Ajax wil de Europese campagne van dit seizoen van nog meer glans voorzien. Het elftal van trainer Erik ten Hag heeft een zege op Bayern München nodig voor de winst van groep E van de Champions League.

Ajax en Bayern München zijn al geplaatst voor de achtste finales. De groepswinnaar heeft komende maandag tijdens de loting voor de volgende ronde meer kans op een minder sterke tegenstander.

Het lijkt er op dat André Onana, Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Kasper Dolberg op tijd fit zijn bij Ajax. Bij Bayern München ontbreekt de geblesseerde Arjen Robben.

Ajax is dit seizoen nog ongeslagen in Europa, na zeven overwinningen en vier gelijke spelen. De club verdiende al ruim 60 miljoen euro in de Champions League. De nummer twee van de eredivisie had in de uitwedstrijd tegen Bayern München ook meer verdiend dan een gelijkspel (1-1). De kampioen van Duitsland speelt de laatste weken beter dan in het begin van het voetbaljaar en beschikt met Robert Lewandowski over een spits in vorm.

Ajax en Bayern München trappen om 21.00 uur af in een volle Johan Cruijff ArenA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.