Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en AZ tekenen lucratief contract bij groot gokbedrijf'

'Ajax en AZ tekenen lucratief contract bij groot gokbedrijf'

17 apr 2021, 17:52

Ajax heeft een lucratief contract getekend bij Unibet. Dat meldt de NOS. Ook AZ heeft een overeenkomst gesloten met het gokbedrijf. De Amsterdammers krijgen wel het grootste bedrag van de twee clubs.

'De clubs zullen dat pas naar buiten brengen als Unibet een vergunning heeft en de markt op dag', schrijft de NOS. Dit heeft te maken met eventuele boetes of afketsen van deals met het naar buiten brengen van geplande sponsoractiviteiten.

Ajax en AZ verdelen een sponsordeal met Unibet van ruim drie miljoen euro. De Amsterdammers zouden het hoogste bedrag krijgen. Het exacte bedrag is nog niet bekend.

Volgens de nieuwssite krijgen clubs uit het Nederlandse profvoetbal volgend jaar een kapitaalinjectie door sponsorinkomsten via goksites. Vanaf 1 oktober hebben aanbieders de mogelijkheid om online sportweddenschappen en casino’s aan te bieden voor het Nederlandse publiek. Op dit moment is TOTO het enige legale gokbedrijf dat sportweddenschappen aanbiedt in Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.