Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax doet Mazraoui nieuwe aanbieding

Ajax doet Mazraoui nieuwe aanbieding

16 nov 2018, 19:10

AMSTERDAM (ANP) - Noussair Mazraoui kan alweer zijn handtekening onder een verbeterd contract bij Ajax zetten. Directeur spelerszaken Marc Overmars vertelde tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van zijn club dat hij de rechtsback een nieuwe aanbieding heeft gedaan.

De 21-jarige Mazraoui verlengde in april van dit jaar zijn contract tot de zomer van 2021. Inmiddels mag hij zich basisspeler van Ajax en international van Marokko noemen. Hij scoorde dit seizoen ook tegen Benfica en Bayern München in de Champions League.

Overmars zei dat het bijna niet te doen is de huidige selectie van Ajax nog een seizoen bijeen te houden. Eerder speculeerde hij al over een vertrek van drie of vier dragende spelers. Overmars verklaarde al druk bezig te zijn met de selectie voor het volgende seizoen. Hij wil het geld van mogelijke transfers van de gewilde Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong goed besteden, met als doel trainer Erik ten Hag een nog betere spelersgroep te geven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.