Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax doet aangifte nadat spelers belaagd werden na topper tegen PSV'

'Ajax doet aangifte nadat spelers belaagd werden na topper tegen PSV'

28 feb 2021, 23:37

Spelers van Ajax zijn na het duel met PSV belaagd bij de gang van het stadion naar de spelersbus. Ajax heeft daarom besloten om aangifte te doen, meldt de NOS.

Onder andere aanvoerder Dusan Tadic werd belaagd. Naar hem werd ook met een voorwerp gegooid. Er werden twee personen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, maar zij zijn weer in vrijheid gesteld.

Ajax doet aangifte voor poging tot mishandeling, zo bevestigt de club aan de NOS.

Tadic kreeg het in de slotfase van PSV-Ajax aan de stok met Denzel Dumfries. Hij reageerde op de persconferentie op het incident: 'Er is één ding dat je niet moet doen bij Serviërs…' Bekijk het in de video hieronder!

Tadic reageert op ruzie met Dumfries: 'Er is één ding dat je ...
2:17
Tadic reageert op ruzie met Dumfries: 'Er is één ding dat je ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.