Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-directeur Mislintat wil stunten met komst van wereldkampioen'

25 aug 2023, 13:11

Ajax-directeur voetbalzaken Sven Mislintat wil stunten met de komst van Thiago Ezequiel Almada. Dat meldt De Telegraaf. Volgens bronnen rondom de speler staat de aanvallende middenvelder in belangstelling van meerdere (top)clubs in Europa.

Almada maakte tijdens het WK 2022 in Qatar minuten tegen Polen en dus mag het Argentijnse talent zich officieel wereldkampioen noemen. Almada speelt momenteel bij Atlanta United, waar hij dit seizoen al goed is voor acht doelpunten en tien assists in 22 wedstrijden. De marktwaarde van de 22-jarige Argentijn wordt op circa 25 miljoen euro geschat.

Echter zou Mislintat zwart op wit hebben staan dat Almada iets meer dan 15 miljoen euro, exclusief bonussen, moet kosten. De scouting van Ajax heeft louter positieve rapporten over Almada, die volgens De Telegraaf zelf een stap naar de Amsterdammers wel ziet zitten.

Valentijn Driessen liet zich onlangs in Vandaag Inside nog kritisch uit over het transferbeleid van Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.