Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax wil Brobbey definitief terughalen'

'Ajax wil Brobbey definitief terughalen'

1 juli 2022, 21:36

Ajax is dichtbij een akkoord met RB Leizpig over Brian Brobbey. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De 20-jarige spits heeft zelf eerder bij de club aangegeven graag definitief te willen terugkeren bij de Amsterdammers. Brobbey is persoonlijk al rond met de landskampioen van Nederland.

Romano doet geen uitspraken over de transfersom, maar volgens de transferspecialist bevinden de onderhandelingen zich in de afrondende fase. Naar verluidt verlangt RB Leipzig een bedrag van vijftien miljoen euro voor Brobbey.

'Ik heb al vaker gezegd dat ik hier wil blijven, meer kan ik er niet over zeggen. Ik denk dat de clubs met elkaar aan het praten zijn', zei Brobbey eerder nog in gesprek met de NOS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.