Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-debutant scoort met weergaloze stift in Youth League-kwartfinale

Ajax-debutant scoort met weergaloze stift in Youth League-kwartfinale

18 aug 2020, 19:01

De talenten van Ajax O19 hebben dinsdagmiddag de halve finale van de UEFA Youth League bereikt. Ze versloegen FC Midtjylland met 1-3, mede dankzij een weergaloze stift van debutant Joel Ideho.

Ajax stond bij rust op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Christian Rasmussen. Kort na rust verdubbelde Sontje Hanssen die voorsprong. Toch wist Midtjylland terug in de wedstrijd te komen, na een fout van Ajax-doelman Reiziger.

In de 76e minuut werd het duel beslist door Joel Ideho. Hij kwam deze zomer van Willem II, en stiftte de bal prachtig over de doelman van Midtjylland heen. De talenten van Ajax staan door de 1-3 overwinning in de halve finale van de Youth League. Daarin spelen ze zaterdag tegen de winnaar van de kwartfinale tussen Benfica en Dinamo Zagreb.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.