Terug

Volg Vandaag Inside

Straalman blikt terug: 'Ajax dacht te snel de titel binnen te hebben'

Straalman blikt terug: 'Ajax dacht te snel de titel binnen te hebben'

12 apr 2019, 17:17

Als een van de weinige spelers uit de huidige selectie van De Graafschap, was Bart Straalman er drie jaar geleden ook al bij. De verdediger deed in de memorabele thuiswedstrijd tegen Ajax (1-1) negentig minuten lang mee en was er medeverantwoordelijk voor dat de landstitel aan de Amsterdammers voorbij ging.

,,We hebben toen toch een soort van geschiedenis geschreven. Heel Nederland heeft het nu nog over die wedstrijd'', aldus de 22-jarige verdediger uit Winterswijk. ,,We kwamen vrij snel achter. Ajax ging daarna nog iets meer drukken. Ze dachten, denk ik, dat ze de titel al binnen hadden. Wij bleven vechten en maakten een kwartier voor tijd nog gelijk ook.''

De Graafschap kan nu weer een belangrijke rol spelen in de titelstrijd. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen PSV, eind april komt Ajax naar Doetinchem toe. ,,Ik word nog wel vaak aan die wedstrijd van drie jaar geleden herinnerd. Vooral nu, nu het er weer om gaat spannen. Dat is alleen maar leuk. Er zit wat meer spanning op.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.