Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax contracteert middenvelder Ravzan Marin

Ajax contracteert middenvelder Ravzan Marin

4 apr 2019, 19:40

Ajax heeft een overeenkomst bereikt met Razvan Marin en Standard Luik over de overgang van de Roemeen naar Amsterdam. De rechtsbenige aanvallende middenvelder tekent een contract dat per 1 juli 2019 ingaat en heeft een looptijd van vijf jaar. Ajax betaalt een transfersom van 12,5 miljoen euro voor de Roemeens international.

Marin werd op 23 mei 1996 geboren in Boekarest, Roemenië. Hij doorliep in zijn geboorteland de Gheorghe Hagi Football Academy en kwam vervolgens uit voor het eerste elftal van FC Viitorul Constanța. In januari 2017 nam Standard Luik hem over. Tot nu toe speelde hij vijftien officiële duels voor het nationale team van Roemenië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.