Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax compenseert uitfans die aanwezig waren bij bekerblamage tegen Hercules

22 dec 2023, 12:30

Ajax gaat de supporters die donderdagavond aanwezig waren bij de bekerblamage in Utrecht waar Ajax met 3-2 verloor van derde divisionist Hercules compenseren, meldt AjaxLife.

“Door de wanprestatie van ons team, heb je het duel Hercules - Ajax ongetwijfeld als pijnlijk ervaren,” schrijft de club via een email aan alle 325 supporters die aanwezig waren. "We delen die pijn en schamen ons diep. In overleg met de spelersgroep en technische staf is besloten dat alle uitsupporters die een kaart hadden gekocht, gecompenseerd worden. Dat betekent dat we je wedstrijdkaart en busreis vergoeden. Het daarvoor betaalde bedrag staat binnenkort op je rekening.”

“Deze compensatie haalt de herinnering aan de pijnlijke avond niet weg, maar niks doen was geen optie. Dank voor je onvoorwaardelijke steun,” eindigt de Amsterdamse club.

Bekijk in de video bovenaan deze pagina hoe de Vandaag Inside-tafel reageerde op de bekerblamage van Ajax!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.