Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax brengt opnieuw bod uit op Julian Rijkhoff'

'Ajax brengt opnieuw bod uit op Julian Rijkhoff'

29 jan 2024, 11:58

Ajax heeft maandagochtend opnieuw een bod uitgebracht op Julian Rijkhoff, de 19-jarige spits van Borussia Dortmund O19. Dat melden bronnen rondom de Duitse club aan De Telegraaf.

Ajax zag eerder een bod van één miljoen euro afgewezen worden. Het nieuwe voorstel omvat een vast bedrag van 1,5 miljoen euro, aangevuld met bonussen en een doorverkooppercentage.

Rijkhoff maakte in 2021 de overstap van de Amsterdammers naar Borussia Dortmund. Voor de transfer ontving Ajax slechts een opleidingsvergoeding van circa 130.000 euro.

In het lopende seizoen speelde Rijkhoff veertien wedstrijden voor Dortmund O19 waarin hij elf keer wist te scoren. Zondagochtend zat hij de volledige negentig minuten op de bank tijdens de wedstrijd tegen SC Paderborn O19. Trainer Mike Tullberg lichtte dit besluit toe: "We hebben gezamenlijk besloten hem vandaag op de bank te houden, gezien de huidige situatie rondom Julian," wat mogelijk wijst op een aankomende transfer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.