Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax boekt nipte zege op NEC en blijft Feyenoord in de nek hijgen

Ajax boekt nipte zege op NEC en blijft Feyenoord in de nek hijgen

5 mrt 2023, 00:00

Ajax heeft in de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen NEC met klein verschil gewonnen (1-0). Mohammed Kudus maakte in de 52e minuut het doelpunt in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax blijft met de zege in het spoor van Feyenoord, dat zaterdag al van FC Groningen won (1-0). De club uit Amsterdam houdt een achterstand van 3 punten op de lijstaanvoerder uit Rotterdam.

Ajax gaat komende zondag op bezoek bij sc Heerenveen. Feyenoord ontvangt een paar uur later FC Volendam. Ajax en Feyenoord treffen elkaar over twee weken in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.