Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax blundert en vergeet Haller in te schrijven voor Europa League'

'Ajax blundert en vergeet Haller in te schrijven voor Europa League'

4 feb 2021, 12:36

Ajax heeft erkend dat het is vergeten om recordaankoop Sébastien Haller in te schrijven voor de Europa League, meldt de NOS. De spits kan daardoor het komende halfjaar niet in actie komen in de Europa League.

Woensdag maakte de UEFA de spelerslijst van Ajax voor het vervolg van de Europa League bekend. Haller was daarop de grote afwezige. De NOS meldt nu dat Ajax erkent dat de fout bij de club zelf ligt, waardoor de Amsterdammers het hoogstwaarschijnlijk de rest van het Europa League-seizoen zonder recordaankoop Haller moet doen.

Ajax onderzoekt op dit moment de mogelijkheden om de fout recht te zetten, maar de kans dat dat lukt is zeer klein, weet de NOS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.