Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax biedt 11 miljoen voor Mexicaanse Messi'

'Ajax biedt 11 miljoen voor Mexicaanse Messi'

2 jan 2019, 12:49

Volgens De Telegraaf zou Ajax een bod van zo'n 11 miljoen euro gedaan hebben bij Club America voor het Mexicaanse supertalent Diego Lainez (18). Als deze transfer werkelijkheid wordt, zou Lainez de duurste Mexicaanse jeugdspeler ooit zijn die naar Europa vertrekt.

Ajax wil de ’Mexicaanse Messi’ in de winter halen om hem een half jaar te kunnen laten acclimatiseren. Lainez moet dezelfde route als David Neres afleggen. De Braziliaan kwam in januari 2017 naar Amsterdam, moest lang aclimatiseren, maar draaide een uitstekend eerste seizoen.

Met de eventuele komst van Lainez wordt alvast ingespeeld op een mogelijk vertrek van Ziyech of Neres volgend seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.