Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax bevestigt: Babel wordt half jaar gehuurd van Galatasaray

Ajax bevestigt: Babel wordt half jaar gehuurd van Galatasaray

11 jan 2020, 20:22

Zaakwaarnemer Winny Haatrecht had de transfer al bevestigd, maar ook Ajax komt nu met een officieel bericht: Ryan Babel wordt voor een half jaar gehuurd van Galatasaray.

Ajax was op zoek naar een aanvaller nadat het vlak voor de winterstop in de problemen was gekomen toen Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad geblesseerd waren geraakt. Promes is inmiddels hersteld en Neres is op de weg terug, maar toch wil Ajax geen enkel risico nemen in de strijd om de titel, de beker en de Europa League.

In Babel hebben de Amsterdammers dus de gewenste aanvallende versterking gevonden. De 33-jarige aanvaller wilde graag komen toen bleek dat hij zowel Galatasaray als Ajax kon helpen: 'Toen was de keuze makkelijk en dus snel gemaakt.'

Babel gaat bij Ajax met rugnummer 49 spelen.

VIDEO - René lacht om kapsel Babel: 'Kan je die baard ook niet roze maken?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.