Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-beul Getafe loopt na rampzalige avond Europees voetbal mis

Ajax-beul Getafe loopt na rampzalige avond Europees voetbal mis

20 juli 2020, 01:30

Getafe, de ploeg die Ajax dit seizoen uitschakelde in de Europa League, heeft zondagavond een rampzalige avond beleefd. De ploeg begon de avond als nummer 7, een plaats die recht geeft op Europees voetbal, maar na een 1-0 nederlaag tegen Levante staat Getafe nu met lege handen.

Dankzij de VAR werden maar liefst drie doelpunten van Getafe afgekeurd. Ook miste Jaime Mata een strafschop. Pas in de 100e minuut kwam Levante op voorsprong, waarna de rampzalige avond voor Getafe compleet was: geen Europees voetbal volgend seizoen.

De mannen van Veronica Inside waren na afloop van het duel tussen Getafe en Ajax niet erg onder de indruk van Perr Schuurs: 'Hoe haal je het in je hoofd?!' Bekijk het in de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.