Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-beul Deyverson bijna beboet bij bezoek aan supermarkt

Ajax-beul Deyverson bijna beboet bij bezoek aan supermarkt

24 mrt 2020, 21:45

Ook Getafe-spits Deyverson merkt de consequenties van de Spaanse lockdown. Hij vertelt het Braziliaanse medium GloboEsporte dat hij op een haar na een fikse boete van zeshonderd euro is ontlopen.

Deyverson bezocht samen met zijn vriendin een supermarkt. Dit is verboden om samen te doen in Spanje: 'Je mag gezien de huidige omstandigheden niet samen de deur uit als koppel, alleen één van de twee mag naar buiten. In Spanje zijn ze daar erg streng in. We kregen nog bijna een boete van zeshonderd euro', vertelt de goaltjesdief aan de Braziliaanse krant.

Deyverson en zijn ploeggenoeten moeten nu verplicht thuiszitten van Getafe. De spits vindt het maar niks: 'Ik kan niet stilzitten, daar ben ik te hyper voor. Daarom doe ik maar wat sit-ups en andere oefeningen thuis, zodat ik niet stil hoef te zitten.'

VIDEO - De mannen bespreken de Europa League-wedstrijd Getafe - Ajax

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.