Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Gaston Ávila van Royal Antwerp'

'Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Gaston Ávila van Royal Antwerp'

19 aug 2023, 14:14

Ajax heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Gaston Ávila van Royal Antwerp, meldt De Telegraaf. Naar verluidt ligt er een contractvoorstel tot de zomer van 2028 klaar in de Amsterdam. De kans dat Hiroki Ito nog aan zal sluiten bij Ajax, wordt hiermee kleiner.

Ávila heeft zelf al ingestemd met het contract, maar van een definitieve transfer komt het volgens de krant nog niet, want Ito was de eerste optie van Sven Mislintat als back-up voor Ajax-talent Jorrel Hato. Met het doorpakken van Ávila lijkt het er dus op dat Mislintat de hoop verliest om de Japanner nog naar Amsterdam te halen.

Royal Antwerp verlangt een bedrag van om en nabij de dertien miljoen voor de Argentijn, maar hoe ver de gesprekken tussen de twee clubs zijn is nog niet bekend. Ávila speelde tot dusver 29 duels voor het elftal van Mark van Bommel en ligt tot 2027 vast in Antwerpen.

Eerder sprak Valentijn Driessen zich nog kritisch uit over het transferbeleid van Sven Mislintat. Bekijk het in onderstaande video!

Valentijn kritisch op Mislintat: ‘Heeft geen enkele aankoop gedaan die Ajax verder gaat brengen'
1:35
Valentijn kritisch op Mislintat: ‘Heeft geen enkele aankoop gedaan die Ajax verder gaat brengen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.