Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax bereikt akkoord met Sevilla over transfersom voor Lucas Ocampos'

'Ajax bereikt akkoord met Sevilla over transfersom voor Lucas Ocampos'

30 aug 2022, 16:48

Ajax heeft Lucas Ocampos zo goed als zeker binnen. Dat meldt De Telegraaf. De Amsterdammers bereikten een akkoord met Sevilla over een transfersom van naar verluidt 20 miljoen euro. De aanvaller werd het zelf al eerder met Ajax eens over een meerjarige verbintenis.

Ocampos moet de opvolger worden van Antony, die voor ruim 100 miljoen euro naar Manchester United is vertrokken. De 28-jarige aanvaller moet alleen nog medisch worden gekeurd en het papierwerk van de transfer moet nog in orde komen. De Argentijnse aanvaller wordt gezien als een echte winnaar en hoopt bij Ajax zijn plek in de WK-selectie veilig te stellen. De deal moet snel rond komen, want woensdagavond 23.59 uur sluit de transfermarkt.

Ajax-watcher Mike Verweij gaf maandag al aan dat Ocampos een buitenkansje voor Ajax is: "Hij zou mentaal gezien nogal een apart geval zijn. Maar wel een geweldige voetballer. Dus als Ajax de kans krijgt om hem daar op te halen, dan gaat dat gebeuren. Hij is daar op een dood spoor beland", aldus Verweij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.