Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax bereikt akkoord met FC Metz over terugkeer van Mislintat-miskoop'

'Ajax bereikt akkoord met FC Metz over terugkeer van Mislintat-miskoop'

23 dec 2023, 12:32

Ajax heeft een akkoord bereikt met FC Metz over een huurperiode van Georges Mikautadze. Dat meldt L'Équipe. De Franse sportkrant spreekt van 'de terugkeer van de koning'.

De Amsterdammers namen Mikautadze afgelopen zomer voor ruim zestien miljoen euro over van FC Metz. De Georgische international staat daarmee in de toptien van duurste aankopen in de clubhistorie. Tot nu toe kreeg Mikautadze slechts drie basisplaatsen bij de Ajax als aanvallende middenvelder. Verder moest hij het doen met invalbeurten, waarin hij echter geen enkele keer zijn stempel wist af te drukken.

Metz-trainer László Bölöni wil een transfer nog niet bevestigen, maar ziet de aanvaller graag terugkeren. "Georges heeft het niet makkelijk gehad in Amsterdam. Hij mag altijd terugkeren, want dit was een kans die hij niet mocht laten lopen. Ik hoop echt dat hij nu weer terug wil keren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.