Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax beloont gulle fans met retrojack

Ajax beloont gulle fans met retrojack

6 apr 2021, 14:12

Seizoenkaarthouders van Ajax die minimaal voor 35 procent afzien van compensatie vanwege het gemiste bezoek aan wedstrijden ontvangen een uniek jack van de Amsterdamse club. Voor de fans die geheel afzien van terugbetaling wordt, zodra dat weer mogelijk is, een exclusief evenement georganiseerd waarbij ze een speciaal kijkje in de "keuken van de club" krijgen, meldt de koploper van de Eredivisie op de website. Zij ontvangen uit handen van een (oud-)speler ook het retro Ajax-jack.

De clubleiding erkent dat een geheel seizoen spelen zonder publiek, zoals nu door de coronapandemie vooralsnog het geval is, Ajax "hard" raakt. 'In de kern van het bestaan, maar ook financieel.' In een bericht dinsdag aan de seizoenkaarthouders wordt daarom ook uitgelegd dat er opties zijn om deels of in het geheel af te zien van compensatie. 'Maar Ajax realiseert zich dat deze crisis veel fans raakt en heeft daarom een ruime regeling opgesteld en begrip voor ieders keuze.'

Het jack dat Ajax aanbiedt wordt niet in winkels verkocht. 'Het is geïnspireerd op het iconische rode Ajax-jack uit de jaren zeventig wat door spelers als Johan Cruijff, Piet Keizer en Sjaak Swart met trots werd gedragen.'

Seizoenkaarthouders kunnen hun keuze en compensatie-aanvraag tot en met 20 april indienen. 'Uiteraard heeft de keuze die een seizoenkaarthouder maakt geen invloed op zijn of haar rechten voor komend seizoen', laat Ajax weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.