Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax begint zonder Brobbey en met Šutalo aan thuisduel met Fortuna Sittard

10 mrt 2024, 13:46

Chuba Akpom en Josip Sutalo beginnen om 14.30 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Steven Berghuis zit nog niet bij de selectie van de club uit Amsterdam. De aanvaller stond de afgelopen duels aan de kant met een knieblessure.

Brian Brobbey zit op de bank als het duel om 14.30 uur van start gaat in de Johan Cruijff ArenA. De spits krijgt mogelijk rust voor het uitduel van donderdag met Aston Villa in de achtste finales van de Conference League. Sutalo speelt op de positie van de geschorste Devyne Rensch. De verdediger uit Kroatië ontbrak vorige week door een blessure in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Hij was donderdag geschorst voor het thuisduel met Aston Villa.

Ajax staat vijfde in de Eredivisie en Fortuna bekleedt de tiende positie van de ranglijst.

Wim Kieft liet zich onlangs in Veronica Offside uiterst kritisch uit over Josip Šutalo. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.