Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax begint met Scherpen en Haller tegen RKC

Ajax begint met Scherpen en Haller tegen RKC

11 apr 2021, 17:40

Kjell Scherpen verdedigt het doel van Ajax in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Hij verschijnt om 16.45 uur aan de aftrap omdat Maarten Stekelenburg nog niet is hersteld van een knieblessure.

Scherpen blunderde donderdag tijdens het verloren thuisduel met AS Roma (1-2). Hij ging in de fout bij de 1-1. Sébastien Haller keert terug in de basisformatie van Ajax. De spits ontbrak donderdag tegen AS Roma (1-2) omdat Ajax verzuimd heeft om hem in te schrijven bij de UEFA. David Neres moet wijken voor Haller.

Devyne Rensch is de rechtsback van Ajax in Waalwijk. Hij is geschorst voor de return van komende donderdag tegen AS Roma. De geblesseerde Perr Schuurs ontbreekt nog in de selectie van Ajax, net als Noussair Mazraoui.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.