Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax begint met Mohammed Kudus in de basis tegen Rangers FC

Ajax begint met Mohammed Kudus in de basis tegen Rangers FC

7 sep 2022, 17:33

Ajax begint woensdagavond met Mohammed Kudus in de ploeg aan de thuiswedstrijd tegen Rangers FC in de Champions League. De 22-jarige Ghanees krijgt centraal in de aanval de voorkeur boven Brian Brobbey.

Kudus verving Brobbey afgelopen zaterdag ook al in de tweede helft van het thuisduel met SC Cambuur (4-0). Hij maakte het vierde doelpunt van Ajax. Kenneth Taylor keert ook terug in de basisformatie van de kampioen uit Amsterdam. Hij vormt tegen Rangers FC een middenveld met Edson Álvarez en Steven Berghuis. Steven Bergwijn en Dusan Tadic zijn de vleugelaanvallers van Ajax in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

Davy Klaassen moet net als Brobbey op de bank plaatsnemen.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey en Blind; Álvarez, Berghuis en Taylor; Tadic, Kudus en Bergwijn.

Opstelling Rangers FC: McLaughlin; Tavernier, Goldson, Sands en Barisic; Lundstram en Wright; Tillman, Kamara en Kent; Colak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.