Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax begint met Haller aan uitduel met FC Twente

Ajax begint met Haller aan uitduel met FC Twente

14 jan 2021, 20:00

Haller mocht zondag na rust al invallen tegen PSV (2-2). Hij trof snel doel maar die treffer werd afgekeurd omdat hij buitenspel stond. De 26-jarige spits bereidde nog wel de 2-2 van Antony voor. Jurriën Timber heeft ook een basisplaats. Hij speelt op de positie van Perr Schuurs centraal achterin. Schuurs zit wel op de bank.

Koploper Ajax wil in Enschede profiteren van de nederlaag van PSV van woensdag tegen AZ (1-3). Ajax kan drie punten afstand nemen van Feyenoord en Vitesse en PSV op een verschil van 4 punten zetten. Ajax speelt zondag in eigen stadion tegen Feyenoord, de nummer 2 van de ranglijst.

Bij FC Twente keert Danilo terug in de basisformatie. De topscorer van de club uit Enschede, gehuurd van Ajax, viel zaterdag tegen FC Emmen slechts in omdat hij pas net was teruggekeerd van een bezoek aan zijn familie in Brazilië.

Queensy Menig verschijnt ook aan de aftrap. Hij scoorde vorige maand tweemaal voor FC Twente in de Johan Cruijff ArenA. Ajax verloor dat duel met 1-2.

Opstelling:

FC Twente: Drommel; Ebuehi, Pleguezuelo, Pierie en Oosterwolde; Roemeratoe, Zerrouki en Ilic; Cerny, Danilo en Menig.

Ajax: Onana; Mazraoui, Timber, Blind en Tagliafico; Klaassen, Promes en Gravenberch; Antony, Haller en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.