Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-assistent Poulsen en twee andere stafleden uit voorzorg thuis vanwege Coronavirus

Ajax-assistent Poulsen en twee andere stafleden uit voorzorg thuis vanwege Coronavirus

5 mrt 2020, 21:21

Assistent-trainer Cristian Poulsen, inspanningsfysioloog Alessandro Schoenmaker en een van de fysiotherapeuten van Ajax blijven tot vrijdag 13 maart thuis, uit voorzorg voor het coronavirus, meldt De Telegraaf. De drie stafleden waren vorige week vrijdag op een verjaardag, waar ook iemand aanwezig was die afgelopen woensdag positief testte op het coronavirus.

Dat betekent dat Ajax-trainer Erik ten Hag de komende uitwedstrijd tegen SC Heerenveen niet kan rekenen op het drietal. 'Het klopt dat er drie medewerkers preventief thuis zitten', bevestigt woordvoerder Miel Brinkhuis aan De Telegraaf, die benadrukt dat het gaat om een voorzorgsmaatregel. 'Het drietal heeft geen klachten. En als dat tot en met donderdag zo blijft, kunnen de medewerkers hun werk op de club weer hervatten'.

De spelers van Ajax en Jong Ajax zijn donderdagmiddag door Erik ten Hag op de hoogte gesteld.

Toekomst Veronica Inside aan zijden draadje door Coronavirus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.