Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-assistent Maduro: 'Mijn ambitie is om ooit hoofdtrainer te worden'

Ajax-assistent Maduro: 'Mijn ambitie is om ooit hoofdtrainer te worden'

21 juli 2023, 20:42

Hedwiges Maduro heeft in gesprek met Ajax TV zijn toekomstplannen gedeeld. "Mijn ambitie is om ooit hoofdtrainer te worden", erkent de assistent-trainer van Steijn. "Daar wil ik alle tijd voor nemen en Ajax is een grote club waar je heel veel kan leren. Ik heb heel veel geleerd van trainers als Danny Blind, Ronald Koeman, Unai Emery en Henk ten Cate."

Maduro vervolgt: "In Spanje heb ik echt geleerd wedstrijdgericht en positiegericht te trainen. Je moet altijd de wil hebben om beter te worden, dan kan je groeien als speler, maar ook als team."

Dit seizoen gaat hij samenwerken met Maurice Steijn. "Ons contact is heel erg goed, we praten eigenlijk dagelijks over voetbal. Hij wilde me al naar Sparta halen als assistent, dus daardoor had ik al contact met hem", aldus Maduro.

"Ajax is gewoon een hele grote club, waar je heel veel kan leren. Je kan binnen Ajax ook leren van andere coaches, die anders denken. En die misschien een andere visie hebben. Daar leer je enorm van, hoe groter de club, hoe meer je kan pakken. En leren eigenlijk", aldus Maduro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.