Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax alsnog in onderhandeling met Go Ahead om keeper Jay Gorter'

'Ajax alsnog in onderhandeling met Go Ahead om keeper Jay Gorter'

27 mei 2021, 19:34

Het Algemeen Dagblad maakt vandaag bekend dat Ajax alsnog werk wil maken van doelman Jay Gorter. Gorter speelde zichzelf dit seizoen in de kijker door bij Go Ahead Eagles 25 clean sheets in de Keuken Kampioen Divisie te pakken.

Eerder werd bekend dat gesprekken tussen de twee partijen werden stopgezet: Go Ahead Eagles zou een prijs vragen voor de doelman die de Amsterdammers niet wilden betalen. Het lijkt er volgens het AD op dat de twee partijen toch weer in gesprek zijn. Dat heeft voornamelijk te maken met een mogelijk aanstaand vertrek van Kjell Scherpen naar Brighton & Hove Albion.

Het AD weet niet te melden hoe hoog het nieuwe bod van Marc Overmars is. Gorter speelde tussen 2010 en 2014 ook al in de jeugd van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.