Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax aast op talentvolle rechtsbuiten van FC Porto'

'Ajax aast op talentvolle rechtsbuiten van FC Porto'

11 juli 2022, 08:23

Ajax is bezig met de komst van Francisco Conceiçao. Volgens De Telegraaf heeft de 19-jarige aanvaller van FC Porto een gelimiteerde transfersom van 5 miljoen euro in zijn contract staan.

De krant meldt dat Conceiçao al een goed gesprek voerde met Alfred Schreuder, en dat hij welwillend tegenover een overstap naar de Amsterdamse club zou staan.

Conceiçao speelde - ondanks zijn jonge leeftijd - al vijftig duels in de hoofdmacht van FC Porto, waarvan vier keer in de Champions League. De Portugees is de zoon van FC Porto-trainer Sergio Conceiçao, de 56-voudig international die in zijn loopbaan onder meer voor FC Porto, Lazio Roma en Internazionale uitkwam.

De interesse van Ajax in Conceiçao heeft volgens de club niks te maken met een vertrek van Antony. De Amsterdammers willen de Braziliaan - die in de belangstelling staat van onder andere Manchester United - deze zomer nog niet kwijt en hopen geïnteresseerden door het prijskaartje van 80 miljoen euro om de nek van Antony af te schrikken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.