Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax aast op Mexicaans talent

Ajax aast op Mexicaans talent

8 jan 2020, 12:38

Ajax heeft zijn pijlen gericht op de 21-jarige Roberto Alvarado. Het Mexicaanse talent is een aanvallende middenvelder, maar kan ook als buitenspeler uit de voeten. Alvarado zou op termijn de opvolger moeten worden van Donny van de Beek of Hakim Ziyech, meldt Voetbal International.

Alvarado speelt bij het Mexicaanse Cruz Azul en heeft naar verluidt een ontsnappingsclausule van vijftien miljoen euro in zijn contract. Volgens Voetbal International is een winterse transfer deal tussen Ajax en Cruz Azul niet in de maak, mocht het tot een overstap komen dan gebeurt dat waarschijnlijk komende zomer.

Door zijn relatief lage ontsnappingsclausule heeft Alvarado een streepje voor op bijvoorbeeld Calvin Stengs, voor wie AZ een hogere transfersom zal willen. De middenvelder zou na Edson Álvarez de tweede Mexicaan bij Ajax worden.

Alvarado heeft al achttien interlands voor Mexico achter zijn naam staan en is al tijden basisspeler bij Cruz Azul. Leicester City en Crystal Palace hebben naar verluidt de middenvelder ook concreet in het vizier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.