Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-aanwinst Antony onder de indruk van teamgenoot: 'Hij is van een andere planeet'

Ajax-aanwinst Antony onder de indruk van teamgenoot: 'Hij is van een andere planeet'

5 sep 2020, 20:09

Ajax-aanwinst voelt zich als een vis in het water bij zijn nieuwe team. Het 20-jarige supertalent werd voor veel geld over genomen van Sao Paulo, maar laat in de voorbereiding al een goede indruk achter. De Braziliaan is op zijn beurt ook onder de indruk van zijn teamgenoten en dan met name van aanvoerder Dusan Tadic.

'Ik ben natuurlijk nog maar net hier, maar zag vanaf dag één al dat Tadic van een andere planeet is', steekt de Braziliaan de loftrompet tegenover Life After Football. De aanvaller leert veel van zijn teamgenoot en is ook dankbaar voor de hulp van zijn aanvoerder. 'Van helpen met de taal tot en met dingen uitleggen op de training. Hij is vanaf het begin al heel aardig en ontfermde zich echt over mij. Dat gaf mij gelijk een warm gevoel', aldus Antony.

De technisch begaafde sambavoetballer is vanaf het begin ook al goed met zijn landgenoot Neres. Bij aankomst hadden Neres en de verhuurde Danilo Pereira zelfs een welkomstnummer opgenomen voor de kersverse aanwinst. 'Toen ik dat hoorde deed dat mij extra gloeien van trots. Wie krijgt er nou een speciaal liedje bij zijn aankomst? Het goede gevoel dat ik al had bij Ajax werd hierdoor alleen maar extra versterkt. Helemaal toen ik het Ajax-shirt voor het eerst aantrok', vertelt de smaakmaker vol trots.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.