Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-aanvaller Promes vreest voor ernstige hamstringblessure

Ajax-aanvaller Promes vreest voor ernstige hamstringblessure

2 feb 2020, 21:03

Quincy Promes vreest dat hij de komende tijd niet kan voetballen. De aanvaller van Ajax viel zondag aan het einde van de eerste helft tegen PSV (1-0) uit. Promes had kort daarvoor gescoord.

"Ik wilde een hakbal doen en was nog op snelheid. Ik kan nu wel lopen gelukkig, maar ik denk dat ik wel schade heb. Ik voelde mijn hamstring en wist direct dat ik niet verder kon", aldus Promes, die maandag een MRI-scan laat maken. "Het is mijn tweede blessure in mijn loopbaan en de tweede in korte tijd. Hoe dat kan? Geen idee. Ik ben zelf ook nog zoekende. Ik train mijn hele leven al hard. Het is niet zo dat ik nu harder train."

Naast Promes vielen ook verdediger Joël Veltman en aanvaller Ryan Babel met blessures uit. Promes: "Drie wissels waren nodig door blessures, dat is niet goed. En we zijn alle drie basisklanten, dat wordt een probleem."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.