Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-aankoop Ávila van 12,5 miljoen euro is ontevreden en wil weg'

'Ajax-aankoop Ávila van 12,5 miljoen euro is ontevreden en wil weg'

29 dec 2023, 17:46

Gaston Ávila wil vertrekken bij Ajax. De Argentijn is volgens Voetbal International ontevreden met zijn huidige reserverol bij de Amsterdammers en wil daarom deze winter nog naar een andere club.

Sven Mislintat legde afgelopen zomer nog 12,5 miljoen euro neer voor Ávila, die overkwam van Royal Antwerp. De Argentijnse verdediger kwam dit seizoen al in actie voor twee clubs (Royal Antwerp en Ajax), maar lijkt alsnog in januari te kunnen vertrekken. Ávila kan onder meer terug keren naar Antwerpen, of een overstap maken naar een competitie buiten Europa, zoals in Saudi-Arabië, Amerika of Zuid-Amerika.

"De Argentijn verspeelde tegen Hercules zijn laatste beetje krediet en komt ook in de tweede seizoenshelft niet in aanmerking voor speelminuten. Tegelijkertijd zou hij marktwaarde moeten hebben, onder meer gezien zijn aandeel in de titel van Antwerp FC en omdat hij onderdeel uitmaakt van het Argentijnse Olympische elftal", aldus Voetbal International.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.