Terug

Volg Vandaag Inside

Ajacieden lovend over 'H2' na hectische dag: 'Wie heeft het nog over Overmars?'

Ajacieden lovend over 'H2' na hectische dag: 'Wie heeft het nog over Overmars?'

16 juli 2022, 20:35

Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra kenden een stroeve start als nieuwe technische duo van Ajax, maar H2 - zoals het duo ook wordt genoemd - lijkt inmiddels op stoom geraakt. Zaterdag werd bekend dat Ajax een overeenkomst nadert over de transfersom voor Brobbey, terwijl de Amsterdammers ook Calvin Bassey (Rangers) en Francisco Conceição (FC Porto) lijken te contracteren. Aan de andere kant: Lisandro Martínez verlaat de Johan Cruijff Arena voor de jackpot van 54 miljoen euro. Het transferbeleid kan dan ook op goedkeuring rekenen bij de achterban.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.