Terug

Volg Vandaag Inside

Ajacied Rensch vraagteken voor bekerfinale tegen Vitesse

Ajacied Rensch vraagteken voor bekerfinale tegen Vitesse

16 apr 2021, 18:59

Ajax-trainer Erik ten Hag weet nog niet of hij zondag tijdens de bekerfinale tegen Vitesse een beroep kan doen op Devyne Rensch. "Hij heeft last van een knie gekregen", zei de coach van de club uit Amsterdam. "Ik heb nog geen streep door zijn naam gezet, maar we moeten zaterdag even kijken."

Rensch ontbrak donderdag tijdens het uitduel met AS Roma (1-1) in de Europa League. De rechtsback zat een schorsing uit. Ten Hag kan het 18-jarige talent goed gebruiken omdat de bekerfinale waarschijnlijk te vroeg komt voor Sean Klaiber, die in Rome uitviel met een hamstringblessure.

Noussair Mazraoui keert zondag mogelijk terug in de selectie. Hij is bijna hersteld van de oogblessure die hij in februari opliep tijdens het uitduel met Heracles Almelo. Als Mazraoui meegaat naar Rotterdam, dan start hij op de bank.

Vergeleken met het duel met AS Roma keert Sébastien Haller terug in de selectie van Ajax, dat Daley Blind en André Onana de rest van het seizoen moet missen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.