Terug

Volg Vandaag Inside

Ajacied Promes komende weken aan de kant met hamstringblessure

Ajacied Promes komende weken aan de kant met hamstringblessure

3 feb 2020, 22:05

Ajax moet het voorlopig stellen zonder Quincy Promes. De aanvaller kan vanwege een hamstringblessure in ieder geval de komende weken niet meedoen, meldt Ajax.

Promes liep de blessure zondag op in de thuiswedstrijd tegen PSV (1-0). Ook Ryan Babel en Joël Veltman vielen in dat duel uit. Babel heeft een kneuzing aan zijn rechterbilspier, opgelopen na een botsing met PSV-doelman Lars Unnerstall. De international kan naar verwachting later deze week de groepstraining alweer hervatten.

Veltman liep in de eerste helft een knieblessure op. "Ik was even bang dat het een kruisbandblessure zou zijn, maar gelukkig is dat vandaag uitgesloten", zegt Veltman maandag. De verdediger moet nu een week rust houden. Daarna volgt verder onderzoek.

Veltman liep in april 2018 een zware knieblessure op en stond vervolgens negen maanden aan de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.